Välkommen till Basic Sadhana 

Behöver du mer kontinuitet i ditt andliga arbete? 

Basic Sadhana är ett membership community kring andlig utveckling och innehåller meditationer, mantras, healing och andlig kunskap för att du ska kunna ta dig vidare på din andliga resa tillsammans med Adam och healing energin som går genom honom. 

Varje månad kommer du att få nytt material att arbeta med.  Allt utgår från det månatliga webinaret under vilket Adam ger Grupp-distans-healing. Du får unika meditationer, initieringar, mantras och videos. Jobba med materialtet, dela svårigheter och framsteg med andra i comunityt för att hjälpa varandra. Sedan håller Adam ett videomöte (webinar) varje månad där du kan dela just det du önskar hjälp med så att ni kan gå in och jobba mer personligt för din andliga utveckling.

Webinaren avslutas med en guidad meditation som följer dagens tema beroende på vad deltagarna behöver just nu. Genom denna meditation tar du emot healingen som går genom Adam på distans.

Redan nu finns material tillgängligt som du kan ta del av och använda. Meditationer du får tillgång till direkt du blir medlem:

  • Sinnets Stillhet 
  • Stop The Lobes
  • Light Transmission

Den healingenergi som går genom Adam finns i meditationernaså att du kan integrera den. Energin har en speciell inprogrammerad kodning för läkning med The Sacred Healing Vibration. Meditationerna är guidade energiövningar tillsammans med mantran och binural beats som stimulerar dina övre chakran för att höja din frekvens.

Adam lär ut tekniker för att stänga ner delar av hjärnan som står för det ändlösa tjattret och begränsande tankemönster som håller tillbaka. Genom att stänga ner neo cortex öppnar du upp din millionair brain och ökar din manifesteringsförmåga. Du kommer att lära dig Siddhi tekniker vilka bygger på kunskap som funnits väldigt länge och är enkla övningar som är praktiska att använda.

Alla webinar spelas in så att du har tillgång till dem på din sida för att följa upp träningen närhelst du önskar. Materialet byggs alltså på och blir större varje månad. Ju mer du interagerar desto mer blir kommande material anpassat efter just dina behov och önskemål.

Du börjar med att fylla i enkäten: Var ligger du i din andliga utveckling? Vart vill du?

Du kan avbryta din prenumeration när du vill.

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen in i gemenskapen!


Vad Ingår?

41 Videor
12 Texter
3 PDF:er
78 Audios

Kurs Innehåll

Basic Sadhana November 2018

Tänk dig att ta emot healing varje månad, få hjälp av Adam med precis vad Du behöver samt ha mantran och meditationer att jobba med. 
Du har nu möjligheten att ta del av denna mirakulösa energi varje månad! 
Hur skulle det förändra ditt liv?

Bli medlem Nu!

Spara! Betala en gång per år och du går Tre månader Gratis!

Bli medlem Nu!
 

Beröm för kursen:

Toppen kurs

av Qamilla Nilsson

Toppen kurs

av Qamilla Nilsson
Adam  Gil Lazaro
Adam Gil Lazaro
Miracle Man

Om Adam

Healer och grundare av The Sacred Healing Vibration. Adam verkar för fysiskt, mentalt och andligt välmående genom spirituella healing workshops och music med initieringar och mantras för inre uppvaknande.

The Sacred Healing Vibration är en kraftfull universal healing energi som går genom Adam sedan han initierats av högt avancerade ljusmästare.

Denna vibration går bortom kroppsliga lager och rensar blockeringar från tidigare liv och har hjälpt många människor bli av med långvarig fysisk smärta, psykologiska besvär samt spirituellt uppvaknande.

Adam, mirakelmannen guidar dig till en förståelse att vi lever i totalt överflöd, vi måste bara lära oss att acceptera denna verklighet och gå bortom våra begränsande tankar och mönster.

Du kanske också är intresserad av...

12 Strand DNA-aktiveringen är en super kraftfull aktivering som har varit en fantastisk transformation för människor som har använt den.

Aktiveringen är programmerad med olika frekvenser för att aktivera dina 12 DNA-strängar. Med heliga ljud och guidad meditation kanaliserad av Adam, kommer du att gå på en djup resa i dig själv under denna kraftfulla aktivering.

Den här modulen innehåller även video träning, ljud och e-bok om vårt DNA och mer.

Kursen är på engelska.

=> Läs mer här