Chakra Brzee

Aktivera Dina 7 Chakran med Mantrat Brzee

Brzee - ett unikt mantra för överflöd att kunna skapa vad som helst!

Med denna kurs aktiverar du din chakran med överflöds-mantrat så att du kan skina klarare genom att medvetandet expanderar.

Brzee raderar begreppet knapphet och gör dig mottaglig för obegränsat överflöd.
Alla de resurser vi behöver är här för oss men vi är indoktrinerade att det finns en knapphet, att vi är begränsade.

Även om vi tror att vi är allt eller kan ha allt finns det fortfarande starka kollektiva omedvetna mönster i oss från samhället att vi inte har tillräckligt och att vi måste kämpa för vår överlevnad. Du kommer att släppa det på alla plan och vara redo att fullt ut ta emot alla underverk som livet har att erbjuda. Det finns obegränsade möjligheter och rikedomar när du börjar utnyttja den energin.Musiken i ljudfilerna har en speciell inprogrammerad kodning för läkning med the Healing Vibration som går genom Adam. Musiken innehåller guidade meditationer och energiövningar tillsammans med sång, mantran och instrument.

Genom musiken och medtitationen kan du enklare skapa den verklighet du drömmer om.

Låt ditt liv bada i gudomligt överföd med mantrana och energiöverföringarna i Chakra Brzee.

Adam  Gil Lazaro
Adam Gil Lazaro
Miracle Man

About the instructor

Healer och grundare av The Sacred Healing Vibration. Adam verkar för fysiskt, mentalt och andligt välmående genom spirituella healing workshops och music med initieringar och mantras för inre uppvaknande.

The Sacred Healing Vibration är en kraftfull universal healing energi som går genom Adam sedan han initierats av högt avancerade ljusmästare.

Denna vibration går bortom kroppsliga lager och rensar blockeringar från tidigare liv och har hjälpt många människor bli av med långvarig fysisk smärta, psykologiska besvär samt spirituellt uppvaknande.

Adam, mirakelmannen guidar dig till en förståelse att vi lever i totalt överflöd, vi måste bara lära oss att acceptera denna verklighet och gå bortom våra begränsande tankar och mönster.

Laila Amrouche
Laila Amrouche
Yoga Teacher

About the instructor

Som yogalärare ser Laila inte Yoga bara som en väg till en hälsosam kropp utan snarare om stillandet av det fluktuerande sinnet. 

Utan att ryckas med i tankarnas dans har du fokuset att vara i stadiet av djup meditation. Från detta varande bortom tid är allting möjligt och du kan leva den värld du vill skapa utifrån den vackra ljusvarelse du är. 

Mantran är ett ovärdeligt redskap inom yogan och kan med sina upplyftande vibrationer ändra din sinnesstämning snabbt och effektivt.

Med sin varma och naturliga röst sprider Laila ljus genom mantran, andningsövningar, meditations musik och yoga. 


What's included?

3 Videor
7 Texter
17 Audios

Följ med Adam Laila & på en resa med Brzee...

Aktivera alla dina Chakra med Rikedomsmantrat.

Anmäl Dig Nu!