Distans Healing

Omvälvande Transformationer Fysiskt, Psykiskt och Andligt

Distanshealing med Adam Gil Lazaro går långt bortom den vanliga healing upplevelsen. Oavsett var du befinner dig kan du uppleva starka transformationer på både det fysiska, psykiska och andliga planen. Andlig transformation genom den healingkraft som går genom Adam kan yttra sig på många sätt all från att långvarig smärta försvinner till ett spirituellt uppvaknande där du helt plötsligt ser allting mycket klarare.

Oavsett om du kommer att uppleva härliga fysiska sensationer under healing sessionen eller inte kan du vara säker att på ett energimässigt plan finns Adams högre jag där tillsammans med sina andehjälpare och -läkare och jobbar på dig. 

Du kommer att få den upplevelsen du behöver just där och då för din bästa utveckling. Det kan kanske vara på ett sätt som ditt ego inte kan känna av för att det är omedvetna tankemönster rotade i tidigare liv som du nu släpper taget från. Det kan också vara så att ett fysiskt besvär försvinner men som egentligen innebär en inre transformation för dig som gör det möjligt att ta nya steg i livet.

Adam kommer att arbeta med dig i 45 minuter vid varje behandlingstillfälle. Läkningsprocessen börjar ofta redan det ögonblick du bestämmer dig för att ta emot healing genom Adam.

Du kan känna den helande kraften fortsatta jobba med dig i timmar, dagar eller tom veckor efter själva behandlingen.

Så fort du lagt din beställning kommer en energi-kopppling och ett energiutbyte att ske mellan dig och Adam. Ni är nu energetiskt sammankopplade och du öppnas upp för att ta emot den kraftfulla energi som går genom honom.

Gå till länken nedan och skriv ett pm om du har några frågor.
Skriv till Adam på FACEBOOK

Är du redo att ta nästa steg i din andliga utveckling och släppa taget om gamla krämpor? 
Köp din första behandling Nu!

En för 350 kr

Eller ta två behandlingar för att verkligen etablera din nya vibration för en ännu varaktigare effekt.

Två för 500 kr

Eller ta tre behandlingar för att ge dig själv momentum att integreras i den nya vibrationen som nu går genom dig.

Tre för 650 kr

Till din behandling:

Adam  Gil Lazaro
Adam Gil Lazaro
Miracle Man

About the instructor

Healer och grundare av The Sacred Healing Vibration. Adam verkar för fysiskt, mentalt och andligt välmående genom spirituella healing workshops och music med initieringar och mantras för inre uppvaknande.

The Sacred Healing Vibration är en kraftfull universal healing energi som går genom Adam sedan han initierats av högt avancerade ljusmästare.

Denna vibration går bortom kroppsliga lager och rensar blockeringar från tidigare liv och har hjälpt många människor bli av med långvarig fysisk smärta, psykologiska besvär samt spirituellt uppvaknande.

Adam, mirakelmannen guidar dig till en förståelse att vi lever i totalt överflöd, vi måste bara lära oss att acceptera denna verklighet och gå bortom våra begränsande tankar och mönster.