Golden Lotus

Divine Light Transmission

Tappa in i energin av gudomlig intelligens för att ha tillgång till allt och kunna skapa vad som helst!

Golden lotus omprogrammerar dina celler så att du kan skina klarare.

Du kan känna den kraftfulla energin tränga igenom din kropp och skina klart genom dig.

Musiken i ljudfilerna har en speciell inprogrammerad kodning för läkning med the Healing Vibration som går genom Adam. Musiken innehåller guidade meditationer och energiövningar tillsammans med sång, mantran och instrument.

Genom musiken och medtitationen kan du enklare se den ljusvarelse du är - med möjligheten att vara överallt samtidigt bortom tid, att veta allt och göra vad som helst..! 

Låt din energikropp bada i gudomligt ljus med mantrana och energiöverföringarna i Golden Lotus.

Vad innehåller kursen

3 Texter
9 Audios

Aktivera det högsta ljuset inom dig med dessa fantastiska mantra

Anmäl dig Nu!
Adam  Gil Lazaro
Adam Gil Lazaro
Miracle Man

Healer och grundare av The Sacred Healing Vibration. Adam verkar för fysiskt, mentalt och andligt välmående genom spirituella healing workshops och music med initieringar och mantras för inre uppvaknande.

The Sacred Healing Vibration är en kraftfull universal healing energi som går genom Adam sedan han initierats av högt avancerade ljusmästare.

Denna vibration går bortom kroppsliga lager och rensar blockeringar från tidigare liv och har hjälpt många människor bli av med långvarig fysisk smärta, psykologiska besvär samt spirituellt uppvaknande.

Adam, mirakelmannen guidar dig till en förståelse att vi lever i totalt överflöd, vi måste bara lära oss att acceptera denna verklighet och gå bortom våra begränsande tankar och mönster.

Laila Amrouche
Laila Amrouche
Yoga Teacher

Som yogalärare ser Laila inte Yoga bara som en väg till en hälsosam kropp utan snarare om stillandet av det fluktuerande sinnet. 

Utan att ryckas med i tankarnas dans har du fokuset att vara i stadiet av djup meditation. Från detta varande bortom tid är allting möjligt och du kan leva den värld du vill skapa utifrån den vackra ljusvarelse du är. 

Mantran är ett ovärdeligt redskap inom yogan och kan med sina upplyftande vibrationer ändra din sinnesstämning snabbt och effektivt.

Med sin varma och naturliga röst sprider Laila ljus genom mantran, andningsövningar, meditations musik och yoga.