Attrahera Överflöd

med Lakshmi Abundance Blessing

Är du redo? 

...För mer överflöd i livet? ...att säga ja till livets flöde? ...att säga ja till att det du önskar kommer till dig med lätthet?

Denna kurs främjar healing och kreativitet, renar hjärtat och öppnar upp det för en djupare typ av medkänsla.
Känn det kosmiska hjärtats puls genom ljudvibrationerna för högre medvetande som går genom Lakshmi Abundance Blessing.

Du får en blessing av Lakshmi - självaste gudinnan av abundance. Hon hjälper dig manifestera både av det materiella och på djupare plan. Det kan vara överflöd på så många aspekter av livet - hälsa på andlig, emotionell, mental och fysisk nivå. Överflöd av hälsa, rikedom, kärlek och av allt du kan tänka dig.


The Healing Vibration.

Musiken i ljudfilerna har en speciell inprogrammerad kodning för läkning med the Sacred Healing Vibration. Musiken innehåller guidade meditationer och energiövningar tillsammans med sång, mantran och instrument.

Ta emot den healing som går via Mantrana, Adam och musiken till dig. Du kan känna den kraftfulla energin tränga igenom din kropp och skina klart genom dig.


Den Gudomliga Modern

Enligt vedisk tradition är Devi, eller den gudomliga modern, den medvetna kraften av det gudomliga, också känd som Shakti. 

Universom som vi ser och upplever är ihopbuntat av energi. När denna energi är statisk kallas den Brahman. När den börjar utvecklas kallas den Shakti. Denna kraft kallad Shakti representeras av en kvinnlig form, en Devi. 

Laksmi är en av de kraftfullaste av devis; hon är gudinnan för välstånd och gift med Vishnu upprätthållaren av balans och fred. Välstånd är inte bara pengar utan också etiska värden. Där det finns Laksmi finns välstånd, förmögenhet, kraft och skönhet. Hon är graciös och orädd - ett förkroppsligande av perfection och fred.

För att få Darsan med Vishnu måsta man först be till Laksmi eftersom Lasksmi är hans innersta liv och utan henne kunde han inte existera ens för en liten stund.


Högre Medvetenhet

Laksmi Abundance blessing innehåller mantra för the Divine Mothers energy (Shakti) och syftar att ge dig Laksmis kvaliteter.

Musiken i denna kurs bryter igenom "prataren"  i ditt huvud och rensar negativitet, ersätter den med en vacker klarhet och enhet. Energin påverkar chakrana relaterade till högre medvetenhet. Den fungerar som en detox för sinnet.

Innehåll

6 Texter
9 Audios

Vill du motta en Välsignelse av den Gudomliga Modern och Attrahera Överflöd i Ditt liv?

Ja, Tack!
Laila Amrouche
Laila Amrouche
Yoga Teacher

Som yogalärare ser Laila inte Yoga bara som en väg till en hälsosam kropp utan snarare om stillandet av det fluktuerande sinnet. 

Utan att ryckas med i tankarnas dans har du fokuset att vara i stadiet av djup meditation. Från detta varande bortom tid är allting möjligt och du kan leva den värld du vill skapa utifrån den vackra ljusvarelse du är. 

Mantran är ett ovärdeligt redskap inom yogan och kan med sina upplyftande vibrationer ändra din sinnesstämning snabbt och effektivt.

Med sin varma och naturliga röst sprider Laila ljus genom mantran, andningsövningar, meditations musik och yoga. 


Adam  Gil Lazaro
Adam Gil Lazaro
Miracle Man

Healer och grundare av The Sacred Healing Vibration. Adam verkar för fysiskt, mentalt och andligt välmående genom spirituella healing workshops och music med initieringar och mantras för inre uppvaknande.

The Sacred Healing Vibration är en kraftfull universal healing energi som går genom Adam sedan han initierats av högt avancerade ljusmästare.

Denna vibration går bortom kroppsliga lager och rensar blockeringar från tidigare liv och har hjälpt många människor bli av med långvarig fysisk smärta, psykologiska besvär samt spirituellt uppvaknande.

Adam, mirakelmannen guidar dig till en förståelse att vi lever i totalt överflöd, vi måste bara lära oss att acceptera denna verklighet och gå bortom våra begränsande tankar och mönster.