Miracle Brain

Aktivering med Mirakel Mantrat

I Miracle Brain kommer du i kontakt med Higgs Boson, “Gudspartikeln”. Du kommer under denna resa mot upptäckandet av din magiska hjärna att ta del av mantran för att bli ett med allting. Dessa förstärks med den enorma kraften av Shiva. 

Du leds in i en hypnotisk Manifesterings session med hjälp av helande musik and magiska mantra chants.FRONT.jpg

Efter det är du redo för Mirakel Mantrat som ger dig förmågan att göra allt. Detta mantra innehåller en kraftfull aspekt av gudinne-energin vilken får dig att ta emot den mirakelskapande förmågan hos en kungs medvetenhet.
Mantrat sägs ha kraften att förstöra ego och innehåller delar som representerar arketypen Siva som eldelementet.

Ta del av det ultimata mantrat som kan ge dig allt, inklusive en ökad kontroll av de fem elementen och de fem sinnena!

I takt med att du jobbar med Mirakel mantrat löser du upp dina synder, lockar till dig mera pengar och främst av allt - du får mer och mer upplysning. 

Miracle Brain resan avslutas med en mer jordande vibration av Vishnu - den kraft som håller balans och fred i världen. Den ger dig inblick i The Ultimate Truth som representerar spirituell visdom.Kursinnehåll

5 Audios

Är du redo att släppa lös din mirakelhjärna? Börja aktiveringen redan idag!

Starta Nu!
Laila Amrouche
Laila Amrouche
Yoga Teacher

Som yogalärare ser Laila inte Yoga bara som en väg till en hälsosam kropp utan snarare om stillandet av det fluktuerande sinnet. 

Utan att ryckas med i tankarnas dans har du fokuset att vara i stadiet av djup meditation. Från detta varande bortom tid är allting möjligt och du kan leva den värld du vill skapa utifrån den vackra ljusvarelse du är. 

Mantran är ett ovärdeligt redskap inom yogan och kan med sina upplyftande vibrationer ändra din sinnesstämning snabbt och effektivt.

Med sin varma och naturliga röst sprider Laila ljus genom mantran, andningsövningar, meditations musik och yoga. 


Adam  Gil Lazaro
Adam Gil Lazaro
Miracle Man

Healer och grundare av The Sacred Healing Vibration. Adam verkar för fysiskt, mentalt och andligt välmående genom spirituella healing workshops och music med initieringar och mantras för inre uppvaknande.

The Sacred Healing Vibration är en kraftfull universal healing energi som går genom Adam sedan han initierats av högt avancerade ljusmästare.

Denna vibration går bortom kroppsliga lager och rensar blockeringar från tidigare liv och har hjälpt många människor bli av med långvarig fysisk smärta, psykologiska besvär samt spirituellt uppvaknande.

Adam, mirakelmannen guidar dig till en förståelse att vi lever i totalt överflöd, vi måste bara lära oss att acceptera denna verklighet och gå bortom våra begränsande tankar och mönster.