Shreem Brzee 1008x

Mantrat för abundance och framgång både andligt och materiellt!

Vill du lära dig att manifestera starkare och snabbare? 
Vill du leva ett liv fullt av välstånd och överflöd? 
Vill du kliva in i ett medvetande av att allt är möjligt? 
Detta ljud kan hjälpa dig att göra det till verklighet.


Varje gång du använder Shreem Brzee, gör du en permanent deposition på ditt wealth-consciousness bankkonto.

Du får 1 timme och 27 minuter SHREEM BRZEE chanting tillsammans med binaural beats programmerade för wealth. Ta emot det rikedomsmedvetande som överförs till dig av SHREEM BRZEE och den helande energi som går genom Adams röst.

Shreem Brzee - mantrat för att skapa rikedom. Shreem är ett yogiskt “fröljud” - bija mantra och innehåller en enorm mängd information som kan blomstra ut i välstånd, förmögenhet, skönhet och lyhördhet.

“Shreem” är ett känt mantra för välstånd - det viktigaste mantrat för manifestation - speciellt materiell rikedom... Det är Lakshmis mantra, Gudinnan för rikedom. “Brzee” gavs till mantra experten Dr Pillai av Vishwamitra som var en kung som tog hjälp av en stor guru för att hjälpa sina medborgare.

Brzee raderar begreppet knapphet och gör dig mottaglig för obegränsat överflöd. Alla de resurser vi behöver är här för oss men vi är indoktrinerade att det finns en knapphet, att vi är begränsade.

Även om vi tror att vi är allt eller kan ha allt finns det fortfarande starka kollektiva omedvetna mönster i oss från samhället att vi inte har tillräckligt och att vi måste kämpa för vår överlevnad. Du kommer att släppa taget om detta paradigm på alla plan och vara redo att fullt ut ta emot alla underverk som livet har att erbjuda. Det finns obegränsade möjligheter och rikedomar när du börjar utnyttja den energin.

Med detta mantra kan du göra manifestationer bortom det tidsspektra du trodde var möjligt - du går bortom tid och kan manifestera instantly.


Detta får du:

1 Video
2 Texter
2 Audios

Vill du ta del av mantrainspelningen som tar dig till nästa nivå i din manifestation?

Starta kursen Nu!
Laila Amrouche
Laila Amrouche
Yoga Teacher

Som yogalärare ser Laila inte Yoga bara som en väg till en hälsosam kropp utan snarare om stillandet av det fluktuerande sinnet. 

Utan att ryckas med i tankarnas dans har du fokuset att vara i stadiet av djup meditation. Från detta varande bortom tid är allting möjligt och du kan leva den värld du vill skapa utifrån den vackra ljusvarelse du är. 

Mantran är ett ovärdeligt redskap inom yogan och kan med sina upplyftande vibrationer ändra din sinnesstämning snabbt och effektivt.

Med sin varma och naturliga röst sprider Laila ljus genom mantran, andningsövningar, meditations musik och yoga. 


Adam  Gil Lazaro
Adam Gil Lazaro
Miracle Man

Healer och grundare av The Sacred Healing Vibration. Adam verkar för fysiskt, mentalt och andligt välmående genom spirituella healing workshops och music med initieringar och mantras för inre uppvaknande.

The Sacred Healing Vibration är en kraftfull universal healing energi som går genom Adam sedan han initierats av högt avancerade ljusmästare.

Denna vibration går bortom kroppsliga lager och rensar blockeringar från tidigare liv och har hjälpt många människor bli av med långvarig fysisk smärta, psykologiska besvär samt spirituellt uppvaknande.

Adam, mirakelmannen guidar dig till en förståelse att vi lever i totalt överflöd, vi måste bara lära oss att acceptera denna verklighet och gå bortom våra begränsande tankar och mönster.


You may also be interested in...

12 Strand DNA Activation is a Super Powerful Activation that has been an amazing transformation for people that has used it.

The Activation is programmed with different frequencies to activate your 12 Strand DNA. With sacred sounds and guided meditation channeled down by Adam, you will go on a deep journey within yourself during this powerful activation.

This module also include video training, audios and e-Book about our DNA and more.


=> Read more