Stockholm 21-22 April

Boka din plats redan idag

Stargate Transformation


Välkommen till en workshop som tar dig bortom det du tidigare upplevt.
Det du kommer uppleva är unikt och det kommer ske stora skiften.
Musiken under workshopen har kodningar med information som ger dig initieringar på olika nivåer och är producerad av Adam.

Adam kommer att ta dig på en resa till djupet av vem du är när han går in intuitivt och låter sig vara en kanal för det som behöver komma igenom just nu, just här och just för dig och din själsliga utveckling.
Helgen brukar starta med att vi rensar gammalt karma både från tidigare liv och detta - för att skapa plats för det nya och det som du verkligen brinner för och vill manifestera i detta liv. 

Genom workshopen skapas en djupare förståelse av vem du är, även om du känner dig själv och vet vem du är så skalas lager som vi inte tidigare var medvetna om bort.
Du upptäcker nya delar och krafter inom dig själv och blir klarare med ditt syfte och hur du på ett starkare sätt kan manifestera. 


Du tar del av följande under workshopen:

Guidade unika meditationer

Samayama:
Stoppa sinnet! Genom en teknik av 4 steg lär du dig bemästra dina tankar för att manifestera – du får visdom om instant manifestation

Deeksha:
Initiering genom mantras, soulgazing och handöverföring. Adam kommer att initiera dig för the sacred healing vibration – detta är en unik och extremt kraftfull energiöverföring

Mantra Initieringar: för välstånd, karma, kärlek, manifestationer, pengar och hälsa

Midbrain-, 3e-ögat- och hypofys-aktiveringar: Genom mantras och fingertouch

Love Ray healing: Arbetar med hypofysen, hjärtat och kundalinienergin i svanskotan

12 Strand DNA: Kanaliserad, kodad aktivering genom Adam som återkopplar dina DNA-strängar

12 Chakra: Aktivering av dina Chakran - kopplade till varje DNA-sträng

Unika Meditationer: Under varje workshop kanaliserar Adam nya meditationer med energi och kodning som transformerar dig på cellnivå

Healing & Läkning: Läk ditt skadade barn på cellnivå samt eventuella smärtor från tidigare liv eller detta

Essence Överföring: Av koder och ljus till ditt nervsystem

Tekniker och initieringar: Stäng ner dina tankar, bli ett med nuet och skapa mirakel


Utöver kursinnehållet har du möjlighet att beställa:

- enskild healing behandling

- tillgång till 3 distans behandlingar för priset av en

- Alla skivor – digitalt eller som CD till stor kurs-rabatt


Några kommentarer från tidigare deltagare:

"Tack för den härliga och för mig jättestarka kursen. 

Aldrig upplevt så starkt på någon kurs och jag har deltagit i ganska många 😉. 

I initieringen kom från dina händer såååå stark energi att som det kändes en gyllene klot bildades mellan våra händer. Vet inte om du känner alltid på sådant sätt, men för mig var det enastående. Även in i hjärnan kändes tydligt alla initieringarna. Häftigt!"

"Detta har verkligen förändrat mitt liv. Är så tacksam för de verktyg jag fått lära mig. Har gått in i ett högre stadie av min mediala förmåga. Super! Tack!!"

"Bra investering av tid och pengar. Har finfina resultat på kort tid. Tacksam att jag valde att vara med på helgens workshop i Östersund."


Du bokar din plats genom att betala på denna sidan. Har du frågor om kursen, betalning eller hur du kan få gå kursen gratis. Maila oss på ayahandshelp@gmail.com


Jag ser fram emot att dela helgen tillsammans med dig!

Med kärlek, 

Adam

Är du redo för ditt livs största skifte?

Kom på Stargate Transformation Workshop!

Dela upp din betalning på 3 gånger

Anmäl dig Nu!
Adam  Gil Lazaro
Adam Gil Lazaro
Miracle Man

Healer och grundare av The Sacred Healing Vibration. Adam verkar för fysiskt, mentalt och andligt välmående genom spirituella healing workshops och music med initieringar och mantras för inre uppvaknande.

The Sacred Healing Vibration är en kraftfull universal healing energi som går genom Adam sedan han initierats av högt avancerade ljusmästare.

Denna vibration går bortom kroppsliga lager och rensar blockeringar från tidigare liv och har hjälpt många människor bli av med långvarig fysisk smärta, psykologiska besvär samt spirituellt uppvaknande.

Adam, mirakelmannen guidar dig till en förståelse att vi lever i totalt överflöd, vi måste bara lära oss att acceptera denna verklighet och gå bortom våra begränsande tankar och mönster.